Bailine

Bailine Elektrotraining is een methode voor een mooier figuur met minder moeite.

Bailine maakt gebruik van computergestuurde Elektro Training met de Cosmetic Training Simulator en verbetert uw figuur precies op die plaatsen waar u dat nodig vindt.
Onze filosofie benadrukt dat iedere vrouw uniek is. Daarom krijgt iedere vrouw een persoonlijke behandeling in een afzonderlijke cabine. Bovendien wordt op deze manier de privacy gewaarborgd.

Bailine Elektrotraining

corrigeert uw huid
kost vrijwel geen inspanning
garandeert succes
kost weinig tijd
is exclusief voor vrouwen

Bailine Elektrotraining

helpt u om uw eigen ideale figuur te vormen, geen kopie van een schoonheidsideaal van iemand anders.

Een strakker lichaam, slanker op die plaatsen waar jij dat wil, met minder cellulitis, een betere stofwisseling en minder centimeters. Bij Bailine Uden kun je zonder sit-ups een vele malen strakkere buik krijgen. Je billen worden steviger en je benen krijgen een mooiere vorm.

In 2 x 30 minuten per week krijg je het figuur waar je al zo lang van hebt gedroomd. Na 5 behandelingen zijn de eerste resultaten al zichtbaar. Anderen zien het en jij voelt het resultaat. Je vriendinnen zullen je verbaasd vragen: ben je afgevallen?

De behandelingen vinden plaats in prive-cabines. Je ligt hier rustig en luistert naar onze informatie CD's of leest een boekje. Vele duizenden moeders en dochters in vele landen hebben dit al jaren gedaan. Ook vrouwen die niet meer kunnen of willen sporten hebben veel succes met deze impuls gestuurde spiertraining. Vraag ook naar onze schriftelijke garantie.

Neem vandaag nog een beslissing en bel voor een gratis Proefbehandeling!!

Afhankelijk van uw type zorgverzekering kan uw rekening (gedeeltelijk )worden vergoed. Vraag naar de mogelijkheden of kijk in uw polisvoorwaarden. De behandelingen vallen dan onder alternatieve geneeswijze. Ook hebben wij een gewichtsconsulente in huis, de vergoeding val dan onder dieetadvisering.

U dient zelf de rekeningen te declareren, hiervoor heeft u declaratieformulieren ontvangen.


Algemene voorwaarden

Garantie

De Bailine garantie

Een belangrijk onderdeel van de Bailine methode is, dat wij je op voorhand kunnen vertellen welke resultaten je kunt bereiken. Desgewenst kunnen wij je ook de schriftelijke garantie geven dat het resultaat van de behandelingen overeenkomt met wat wij samen hebben afgesproken.

Criteria waaraan moet worden voldaan:

Je moet over een goede gezondheid beschikken en je moet vooraf aangeven dat je een schriftelijke garantie wilt. Niet alles kan gegarandeerd worden.
De garantie geldt alleen voor nieuwe klanten en voor de eerste 10 behandelingen die de 1e 5 weken plaats vinden.
Wij geven geen garanties aan personen met een ondergewicht of een juiste Body Mass Index (18-24,9)
Er mogen geen medicijnen worden gebruikt die de stofwisseling vertragen, omdat hierdoor zowel de omvangreductie als het gewichtsverlies worden beïnvloed.
Een andere voorwaarde is dat je niet mag aankomen tijdens de behandelingsperiode. Wij achten het volstrekt onwaarschijnlijk dat een gezond persoon in de loop van 5 weken in gewicht toeneemt met onze voedingsadviezen.
Een andere vereiste is dat je geen streng dieet hebt gevolgd vlak voordat je met de Bailine methode begint. Dat kan leiden tot gewichtstoename als gevolg van een verkeerde afvalstrategie.

Als je de gegarandeerde resultaten niet haalt, kost de behandeling je helemaal niets en krijg je je geld terug. Jij moet je alleen aan jouw deel van de garantie houden en de behandelingen afmaken