Luxomed


Luxomed
The Natural way of Well-being

Gewichtverlies

Menopauze

Anti-aging

Ontspanning

Stoppen met roken

Wat is een LUXO®-behandeling?

Een behandeling met LUXO® is een vorm van de reflextherapie met behulp van infrarood licht. Dit biedt een effectieve, natuurlijke manier van behandelen bij gewichtsverlies, menopauze, stoppen met roken, ontspanning, slaapstoornissen en anti-aging.

De stimulatie is comfortabel, non-invasief, hygiënisch en zonder medische risico's. De energie van het infrarood licht wordt op het reflexpunt overgebracht om het vegatieve zenuwstelsel welke verantwoordelijk is voor het reguleren van het hormonale systeem en stimuleren o.a. de spijsvertering en het lymfesysteem.

De stimulatie van de reflexpunten ondersteunen de balans van ons hormonale systeem, welke bepalend is voor het welzijn van het lichaam.

Denk hierbij aan structureel slaaptekort, klachten bij de overgang zoals opvliegers, dwangmatige voedselopname, oververmoeidheid en te veel stress. Het hormoonsysteem is verantwoordelijk voor de aanmaak van de vier hormonen die verantwoordelijk zijn voor ons welzijn.

Wat maakt LUXO® zo bijzonder?

LUXO® biedt een nieuwe, ecologisch verantwoorde behandeling

Iedere vrouw heeft wel een issue waar LUXO® een antwoord op heeft

Enorme veelzijdigheid en effectiviteit in mogelijke behandelingen

U kunt stap-na-stap en in beeld het behandelschema volgen

Zeer lage behandelkosten

Pijnloze, hygiënische en zeer ontspannende behandeltechniek

LUXO® is breed in zijn mogelijkheden om diverse problematieken van ons lichaam te behandelen vergelijkbaar met een acupunctuur behandeling.