3Care Gezondheidsprogramma

3Care is ontstaan uit jarenlange ervaring van 2 voedingstherapeuten. Zij ontdekten dat hun cliënten vooral behoefte hadden aan eenvoudige en doeltreffende ondersteuning voor meer gezondheid en vitaliteit. De meest voorkomende klachten vragen telkens weer om dezelfde aandachtspunten.

Darmherstel, buikvet verbranden en het aanvullen van tekorten vormen de top 3 van een goede basis in de gezondheidszorg. Snel en effectief resultaat, dat wil toch iedereen? Daarom 3Care. Samen onderweg naar een betere gezondheid.

Gezonde darmen is een eerste vereiste voor je gezondheid. Darmherstel begint met het achterwege laten van gluten, suiker, lactose en gist. Wij bieden onze cliënten gratis unieke broodrecepten die heel eenvoudig en snel te maken zijn. Wie kan roeren, kan brood bakken. En ja, 3Care brood smaakt naar brood zoals het behoort te smaken.

Buikvet verbranden
Reservevet wordt opgeslagen in buikvet. Te veel buikvet is ongezond en een belangrijke bron van veel voorkomende welvaartsziekten. Snel afvallen door verbranding van buikvet is alleen gezond als de spiermassa behouden blijft en er geen tekorten ontstaan in het lichaam. Wij zijn expert op het gebied van overtollige vetverbranding, zonder verlies van spieren.

Zelfherstellend vermogen verbeteren
Een goed afweersysteem kan zich goed herstellen. Optimale voeding vraagt om een goede verdeling tussen koolhydraten, eiwitten en vetzuren in de juiste balans. Ook al doe je nog zo je best, het is bijna niet mogelijk om dagelijks binnen te krijgen wat het lichaam nodig heeft. Wij hebben ons altijd afgevraagd waarom er geen basis voedingssupplement bestaat dat hierin voorziet en alle benodigde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren bevat om tekorten te voorkomen. 3Care is hierop het antwoord. Maar éénmaal per dag innemen, als extra ondersteuning, om tekorten te voorkomen. Dit laten we je graag zien en ervaren.

Experts zijn onze 3Care-specialisten; voor hulp op maat en naar behoefte.
Samen zijn we een sterk team om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen.
Wij bouwen een brug tussen cliënten en behandelaars met het doel de gezondheidszorg terug te brengen naar een gezonder en betaalbaar niveau.
Doe mee, want samen zorgen we beter!

3Care biedt een medisch verantwoord gezondheidsprogramma voor reiniging en herstel van overtollige afvalstoffen en reservevet

• Omdat een goede gezondheid begint met een schoon lichaam
• In 30 dagen reinigen op celniveau
• Op basis van gezonde koolhydraten, eiwitten en vetzuren
• Brede keuze uit duidelijke en praktische voedingslijst
• Met voorbeelddagen en recepten
• Eenvoudig en motiverend om te doen
• Toepasbaar in elke leefstijl en gezinssituatie
• Bij uitstek geschikt voor lactose- en glutenvrije voeding
• Financieel laagdrempelig
• Professioneel in ondersteuning en begeleiding naar behoefte

Voor gezonde ondersteuning bij onder andere:

Allergieën – Anti-aging – Bloeddruk – Bloedsuiker – Cholesterol – Concentratie – Darmen – Diabetes type II – Energie en vitaliteit – Eczeem – Fybromyalgie – Gewrichten – Hart- en vaatstelsel – Hersenen – Hoofdpijn – Huid – Immuunsysteem – Libido – Menopauze – Migraine – Ondergewicht – Overgewicht – Pijn – Pré zwangerschap – Prostaat – Schildklier – Slaapkwaliteit – Spieren – Sport – Vermoeidheid – Zenuwstelsel – Zwangerschap.

Ervaar hoe fijn het is om zelf meer uit je gezondheid te kunnen halen.

3Care voor lichamelijke, geestelijke en uiterlijke gezondheid