NesHealth


Nes Health

Energie en informatie besturen de gezondheid.Recente wetenschappelijke ontwikkelingen bewijzen dat gezondheid veel verder gaat dan we ooit voor mogelijk hielden - namelijk voorbij het niveau van cellen, organen en zelfs het DNA.

* In deze 'nieuwe biologie' besturen energie- en informatievelden de gezondheid.

* Bij Nes Health noemen we dit netwerk van velden het menselijk lichaamsveld ofwel: het besturingssysteem van het lichaam.

* We hebben vastgesteld dat de onderliggende oorzaken van lichamelijke problemen bio-energetische verstoringen en blokkades in het lichaamsveld zijn. Hierdoor gaat de informatie, die cellen en organen nodig hebben om goed te kunnen functioneren, verloren. Of is zo vervormd dat ze nauwelijks bruikbaar is.

* Om de gezondheid te herstellen, moet het lichaam van corrigerende informatie worden voorzien.

* Nes Health heeft met de Nes Provision Scan dé remedie gevonden om verstoringen in het lichaamsveld op te sporen, te corrigeren en h et zelfherstellend vermogen te verbeteren.

Wat is Nes Provision?

Een lichaamsveld kan verstoord raken door toxinen, micro-organismen, elektromagnetische en natuurlijke energievelden, of emotionele, fysieke en andere stessoren/factoren.

Nes Provision is een systeem dat uitgebreids vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie of energie verliest. Bovendien laat het systeem zien door welke verstoringen het lichaam minder goed functioneert.

* Een Nes Provision scan duurt slechts tien seconden, uw hand ligt hierbij op een scanapparaat - een soort computermuis die uw lichaamsveld scant.

* De behandelend arts of therapeut leest de scan en geeft uitleg over de resultaten zodat u begrijpt wat er in uw lichaamsveld en lichaam gebeurt.

* Op basis hiervan kan de behandelaar het gebruik van infoceuticals aanbevelen. Deze voorzien het zelfherstellend vermogen van uw lichaam weer van de juiste informatie en energie.

Wat zijn infoceuticals?

Elke infoceutical bevat kleine hoeveelheden micormineralen, die zijn ingeprint met informatie om verstoringen in het lichaamsveld aan te pakken. Dit in tegenstelling tot kruiden, (voedings)supplementen en geneesmiddelen, die alleen chemische informatie aan het fysieke lichaam verstrekken. Deze middelen kunnen pas optimaal hun werk doen als het onderliggende besturingssysteem - het lichaamsveld dat door de infoceuticals wordt aangepakt - weer functioneert.

De Nes scan geeft aan welke infoceuticals u op dat moment nodig heeft. Naverloop van tijd past de arts/therapeut - op basis van de resultaten van een nieuwe scan - de voorgeschreven inname aan. Infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen. U kunt ze tegelijk met andere supplementen, kruiden, vitaminen en zelfs met geneesmiddelen gebruiken.

Ervaringen bij inname van Nes infoceuticals:

* betere gezondheid en welzijn

* diepere, meer rustgevende slaap

* verbetering van de energie en vitaliteit

* meer energie, minder last van allergie

* verbeterde spijsvertering

* pijnafname

* mentale helderheid

* betere stressbestendigheid

* intensere gevoelens

* meer rust en geduld

Consulten

Nes Health is meer dan alleen symptoombestrijding. Ook de oorzaken die aan de basis van uw klachten liggen worden aangepakt. Een maximaal resultaat betekent een compleet en intensief behandeltraject dat tijd en inzet vraagt. Eerst worden de meest bovenliggende problemen aangepakt. Ieder individueel verleden is gekleurd door de opslag van fysieke, emtionele, milieu en chemische toxines. In de loop van de jarren stapelen deze zich op en veroorzaken verstoringen in het lichaamsveld. Die verstoringen kunnen geleidelijk tot gezondheidsproblemen leiden. Het is dus realistisch dat er meerdere lagen verwijderd moeten worden.

Doorgaans heeft u iedere maand een vervolgconsult. Een nieuw scan toont de resultaten en de infoceuticlas die nodig zijn bij het opruimen van een volgende dieper liggende laag.

Wat kunt u zelf doen?

Nes Health is een krachtige manier om diepgaande veranderin te stimuleren. Door bewust voor deze aanpak te kiezen vergroot u de vooruitgang. Daarom raden we U aan het boek 'De biologie van de overtuiging'van dr. Bruce Lipton te lezen. Professor Lipton toont aan dat overtuigingen de activiteiten op genetisch niveau beinvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen.

Ook kunt u - waar nodig - uw voedingspatroon, lichaamsbeweigng en levensomstandigheden onder de loep nemen. Op die manier vermindert u meteen de blootstelling aan stress en andere giftige stoffen. Verder kunt u uw gezondheid stimuleren door

- meer water te drinken (1 - 2 liter per dag

- dieper adem te halen

- meer te ontspannen en te lachen

- massage en/of lichaamswerk

- meer en verkwikkend te slapen

- stoombaden of sauna's.

Behandelprijzen: 37,50 euro per half uur. Infoceuticals 15 euro per flesje.