Klantenervaring


Klanten over Pure Identity:
"Ik ben heel tevreden over het resultaat. Ik kwam om plaatselijk mijn figuur te corrigeren en de huid te verstevigen. Na 20 behandelingen had ik het juiste resultaat. Ik heb nu weer een beter figuur en nog belangrijker minder last van pijn in mijn rug! Ik vond de 20 CD’s leerzaam en prettig om naar te luisteren. Er zit veel meer achter dan ik in eerste instantie dacht. Het zijn niet alleen de behandelingen met de apparatuur, maar ook de begeleiding in voeding en beweging zijn belangrijk. Ik heb goede begeleiding gehad van Julia en veel nuttige tips om tot mijn persoonlijk resultaat te komen op een ontspannen manier."
Joke, 56 jaar, Gemert

"Ik vind Bailine een prettige methode met voelbare resultaten. Ik heb meer spierontwikkeling en zie er beter uit. De CD’s waren prima om naar te luisteren. Bailine uden werkt zeer professioneel."
Annette, 46 jaar

"Ik ben in het bijzonder tevreden over het zelfvertrouwen wat ik heb gekregen. Ik heb meer energie en mijn postuur is verbeterd. Het meeste waardevol voor mij is mijn positieve uitstraling. De Cd's zijn absoluut nodig en zeer behulpzaam. Belangrijk bij Bailine Uden is de sfeer en de positieve aanpak en of course Julia en haar geweldige support!"
Juanita, 46 jaar

"Bailine werkt echt. Je krijgt een goede begeleiding met voeding en beweging. Ik zit nu lekker in mijn vel en heb een mooi strak figuur. Ik vond de CD's heel interessant als aanvulling op de behandelingen en het boek. Bailine alleen voor vrouwen werkt super goed en is heel ontspannend. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Bailine Uden is een hele mooie studio. Julia weet heel veel over voeding en sport, zij heeft mij dan ook erg goed begeleid zodat ik zelf mijn voedingsgewoontes aan kon passen. Bedankt!"
Bianca, 24 jaar

"Ik kom nu al enkele jaren bij Bailine Uden. Aanvankelijk was dit uit nieuwsgierigheid en om wat gewicht te verliezen. Ik ben gebleven omdat ik merkte dat ik meer energie kreeg, veel minder last had van allerlei pijntjes en mijn figuur veranderde. De vormen werden mooier en ik heb weer een taille!! Mijn vriendinnen vroegen me of ik veel was afgevallen, maar het gewichtsverlies was niet echt groot. Ik voel wel dat ik meer spieren heb en het vet verdween op plaatsen waar ik het vroeger met sporten niet makkelijk vanaf kreeg. Ik train nu 1 keer per week bij Bailine 30 minuten, verder wandel ik veel met de honden, dus met de beweging zit het wel goed. Door mijn voedingsgewoontes aan te passen voel ik mij nu veel fitter en zelfs mijn huid is veel gladder geworden. Ik hoop dat ik nog lang kan Bailinen."
Yvonne, 53 jaar

"Na 2 zwangerschappen lukte het mij niet meer om weer mijn oude figuur terug te krijgen. Via een kennis hoorde ik over de resultaten van Bailine. Na 20 behandelingen en 10 weken verder was ik al 57 cm verloren. Ik pas weer in mijn oude kleding en hoop dat ik nog meer kan kwijtraken. met de goede begeleiding en motivatie van Julia ben ik ervan overtuigd dat dit kan lukken. Zonder veel inspanning train ik nu mijn spieren, ik ondersteun dit met oefeningen thuis en probeer daarnaast wat vaker de fiets te nemen. Ook lukte het steeds beter om de juiste keuzes voor mijn eten te maken. Dit is ook belangrijk voor mijn gezin. Nu kan ik ook mijn kinderen leren om de juiste dingen te eten. Dank je wel Julia voor je geweldige steun!"
Anja, 37 jaar

Door mijn overgewicht kon ik slecht slapen en had last van slaapapneu, het was kiezen tussen een operatie of drastisch afvallen. Natuurlijk was ik hier al jaren mee bezig maar het lukte mij niet op eigen houtje. Met behulp van Julia, Momentum en Bailine behandelingen ben ik snel naar een gezonder gewicht gegaan. De geplande operatie hoefde niet door te gaan. Ik ben nu veel slanker en energieker en heel blij dat ik in contact ben gekomen met Pure Identity. Man, 43 jaar