Quantum Analyzer

Quantum Analyser

Quantum magnetische resonantie

Deze niet belastende meetmethode is handig en eenvoudig te gebruiken om het lichaam te meten op de actuele staat van energetisch welzijn. In slechts 6 minuten kunnen we het functioneren van het lichaam vanuit verschillende perspectieven van de energetische gezondheid in beeld brengen. De magnetische resonantie analyse verzamelt via een zwak magnetisch veld, frequentiesensoren en energievelden van het menselijk lichaam via de handgrip-sensor. De mate waarin die trillingsfrequenties resoneren, geven bepaalde waarden aan. Kortom; elektromagnetische golven zenden dus signalen door het menselijk lichaam en geven de specifieke toestand weer van het menselijk lichaam op een bepaald moment.De test omvat 250 parameters in 36 groepen. Voor elke parameter wordt een uitleg gegeven en vaak enkele algemene suggesties om het probleem op te lossen. Onder andere, de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, hemotoxine, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergieën, enz.

De Quantum Resonance Magnetic Analyzer meet het magnetische veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en radionika. Een geavanceerde softwaretoepassing analyseert het resultaat. Voor elke parameter worden de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan, grafisch en in cijfers. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekortkomingen van de absorptiecapaciteit van het lichaam.

Hoe indrukwekkend de testresultaten van frequentiemeting ook zijn het is niet bedoeld als vervanging van een zorgvuldige medische verzorging. En gelden alleen als referentie en niet als diagnostische conclusie. De methode is gebaseerd op analyse- en therapieprocedures, die over het algemeen geen relatie hebben met de erkende methodes van de reguliere geneeskunde. Alle verklaringen over gevolgen, eigenschappen en effecten zijn gebaseerd op empirische gevonden resultaten.

De Quantum Analyser moet gezien worden als handig hulpmiddel, wat een globaal energetisch beeld geeft van het menselijk lichaam. Het is als hulpmiddel goed in te gebruiken bij bijvoorbeeld de intake van een nieuwe cliënt. De uitslagen bieden samen met de gegevens van het intake-gesprek een basis voor verder onderzoek en behandeling.

———-

Niet geschikt voor:
Kinderen beneden de 16 jaar.