Alka Druppels

Alka Druppels is een basisch mineralen concentraat, wat bij toevoeging aan uw drinkwater de pH waarde ervan verhoogt. Hierdoor ontstaat [Alka Druppels] basisch water. Het drinken van basisch water heeft een sterke ontzurende werking op uw lichaam. Drink 5 glazen water verdeeld over de dag om uw lichaam te ontzuren. Ervaar de kracht van enkele druppels in een glas drinkwater. Door het dagelijkse gebruik van Alka druppels zorgt u ervoor dat de zuurbalans, de vitale balans van uw leven, in evenwicht blijft.

Hoe gebruikt u Alka Druppels?

Voeg 3 druppels toe aan een glas met drinkwater. Voor de beste resultaten, drink verdeeld over de dag 5 glazen water met Alka Druppels op een zo leeg mogelijke maag; Goede momenten daarbij zijn bij het opstaan, voor het slapen gaan, 20 minuten voor en 1,5 uur na de maaltijden.

Alka Druppels worden geleverd in een handzaam flesje om overal mee naar toe te nemen. Een flesje is voldoende voor minimaal 2 maanden dagelijks gebruik

Alka Tabs

Alka Tabs zijn tabletjes waarmee u op gemakkelijke wijze uw lichaam dagelijks kunt ontzuren. Ze bestaan uit een gepatenteerde combinatie [alka-tabs] van natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat, omhuld door een speciale maagsapresistente coating. Deze zorgt ervoor dat de ingrediënten niet worden geneutraliseerd door het maagzuur.

Daarnaast bevatten de tabletten een tijdsafhankelijk component waardoor deze gedoseerd in de darmen oplossen. De bicarbonaten die geleidelijk via de darmwand in het lichaam worden opgenomen kunnen nu de opgehoopte afvalzuren in het lichaam losweken en neutraliseren.

Hoe gebruikt u Alka Tabs?
Neem 3 maal daags 1 tablet na de maatlijd. Alka Tabs zijn verpakt in handige doordrukstrips zodat u deze kunt meenemen.

Alka Thee

Kruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die ook de bouwstenen vormen van ons lichaam. Met een [alka thee] selectie van maar liefst 52 soorten kruiden bevat Alka Thee het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor een optimale ontzuring van het lichaam. Vanwege de uitgebalanceerde variatie in kruiden kunt u de thee dagelijks drinken.

Drink de thee ook bij uw maaltijden voor een goede spijsvertering.

Hoe gebruikt u Alka Thee
Doe het kruidenfilter in een kopje en voeg daar 250 ml kokend water aan toe. Laat het kruidenfilter 5 minuten trekken. Even roeren en rustig opdrinken. U kunt eventueel het kruidenfilter langer laten trekken om de kruidenthee naar uw behoefte sterker te maken

Alka Greens

Alka Greens met natuurlijke extracten van een grote variëteit groenten, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen met daarnaast [alka-greens] complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur bieden het hele lichaam een weldadige hoeveelheid essentiële basische en orthomoleculaire voedingsstoffen.

Begin de dag met een glas Alka Greens
Dagelijks een glas beschermt het lichaam tegen verzuring. Door de aanvulling van basische voedingsstoffen worden zure afvalstoffen veel makkelijker geneutraliseerd zonder dat het lichaam de basische mineralen put uit de botten en de huid. Begin de dag met een portie Alka Greens en verzeker uw lichaam van al de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven.

Alka Greens is verpakt in handige afgemeten porties van 10 gram. U heeft altijd de juiste hoeveelheid in een glas.

Hoe gebruikt u Alka Greens?
Voeg drinkwater toe aan de Alka Greens extracten, goed roeren en rustig opdrinken. Gebruik ook onderweg of tijdens uw verblijf buitenshuis, de sticks zijn makkelijk mee te nemen in uw tas of koffer

Alka Bad

Met Alka Bad geniet u van een basische lichaamsverzorging. Door toevoeging van Alka Bad aan uw badwater krijgt deze een basische [Alka bad] waarde van ± 8,5. Zure afvalstoffen in uw lichaam worden via de huid door een osmotische druk van binnen naar buiten afgevoerd. De oude zure huidlagen worden geneutraliseerd en vernieuwd. Alka Bad voorziet uw huid weer van talrijke nieuwe mineralen. Uw huid kan weer ademen en wordt heerlijk zacht.

De combinatie van de zorgvuldige samengestelde ingrediënten wordt ontzuren, en heeft een positieve invloed bij o.a. gewrichtsklachten, huidklachten, spierpijnen, vaginale schimmelinfecties, kalknagels, overtollig vocht en cellulitis.

12 soorten edelstenen voeden uw huid
Alka Bad bevat 12 verschillende soorten edelstenen in zuivere poedervorm. Edelstenen hebben een grote helende werking door hun mineraliserende en energetische kracht.

Himalayazout mineraliseert uw huid
Het ongeraffineerde Himalayazout in Alka Bad bevat maar liefst 84 oorspronkelijke soorten mineralen en sporenelementen. Deze worden bij ieder bad optimaal via de huidcellen opgenomen.

Magnesium ontspant uw spieren
Magnesium is het mineraal dat zorgt voor de spierontspanning. Alka Bad bevat de juiste hoeveelheid magnesium en calcium voor een optimale ontspanning van de spieren. Geniet van Alka Bad na het sporten of na een stressvolle dag.

Het basische ligbad
Laat uw bad vollopen met water. Voeg Alka Bad toe. Roeren met de hand zodat het badzout gelijkmatig oplost. Voor ieder bad geldt dat hoe langer u het bad neemt, des te beter de ontzurende werking op gang komt. U kunt daarom ook een badduur tot 60 minuten of zelfs langer aanhouden. Borstel tijdens het bad met regelmaat de huid af om de afvalstoffen te verwijderen en de doorbloeding te stimuleren.

Alka Bad voetenbad
Geniet 20-30 minuten of langer van een voetbad met Alka Bad badzout. Borstel tijdens het voetbad regelmatig uw voeten af om de afvoer van de afvalstoffen en de doorbloeding te stimuleren. Heerlijk bij zeren voeten, na een lange dag werken, lopen, of voor het slapen gaan.

Meer weldaad voor uw baby en kind
Gebruik Alka Bad ook voor de verzorging van uw baby en kind. Erg geschikt voor de droge en geïrriteerde huid. Het water met Alka Bad is zacht van aard en prikt niet in de ogen